DÜZCE’DE 38 BİN TON FINDIK SATILDI

Ticaret borsalarında son 7 ayda 261 bin tonu aşkın fındık işlem görürken, Düzce 38 bin 95 tonluk en çok fındık işlem gören illerden biri oldu.

Gündem Yayın: 07 Nisan 2026 - Salı - Güncelleme: 07.04.2026 13:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
109 okunma
Takip EtGoogle News

Fındık üretiminde önemli merkezlerden biri olan Düzce, ticaret borsalarındaki işlem hacmiyle öne çıktı. Giresun Ticaret Borsası verilerine göre, 2025 Ağustos ile 2026 Şubat ayları arasındaki 7 aylık dönemde toplam 261 bin 914 ton yeni sezon fındık alım-satımı gerçekleştirildi.

DÜZCE İLK ÜÇTE YER ALDI

Açıklanan verilere göre en fazla işlem 54 bin 10 ton ile Sakarya’da yapılırken, 53 bin 101 ton ile Giresun ikinci sırada yer aldı. Düzce ve Bolu ise 38 bin 95 tonluk işlem hacmiyle üçüncü sırada yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.