YANGINA MÜDAHALE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, acil durum ve yangına müdahale eğitimlerini sürdürüyor.

Gündem Yayın: 22 Nisan 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2026 13:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
74 okunma
Takip EtGoogle News

Okullar, kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere her kesimden vatandaşa eğitimler düzenleyen teşkilat bu kez Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi kursiyerleri ile bir araya geldi.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, acil durumlara zamanında müdahalesi ile adından sıkça söz ettirirken eğitim çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Her yaştan Düzcelinin acil durum ve yangınlara karşı alması gereken tedbir ve müdahale türlerini öğrenmesi gerektiği inancıyla başlatılan eğitim seferberliği de, özellikle kurumların da verdiği destekle sürdürülüyor.

Bu kapsamda Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi ile ortaklaşa organize edilen eğitim çalışması kapsamında, merkezde eğitim alan 120 kursiyer için yangına müdahale semineri düzenlendi. İlk önce teorik bilgilerin aktarıldığı toplantıda, interaktif şekilde acil durum ve yangın müdahale türleri konuşuldu. Daha sonra bahçede oluşturulan düzeneklerle kursiyerlere yangın söndürme tüpünün kullanımı, yangına müdahale gibi konularda uygulama yaptırıldı. Kursiyerler aktarılan bilgileri dikkatle dinlerken, Düzce İtfaiyesi yetkilileri eğitim seminerlerinin her yaş grubundan farklı kurumlarda, düzenli aralıklarla devam edeceğini hatırlattı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.