DÜZCE TSO'DA YENİ BAŞKAN İSHAK ŞENGÜLOĞLU

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda merakla beklenen başkanlık seçimleri tamamlandı. Tuncay Şahin ile birlikte 2 üyenin katılmadığı seçimlerde, 33 meclis üyesinden 31’i oy kullandı.

Yayın: 24 Ekim 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 24.10.2026 13:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Düzce iş dünyasının önemli temsil kuruluşlarından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda yeni dönem resmen başladı. 18 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinin ardından gözler, 24 Ekim Cumartesi günü yapılacak başkanlık seçimlerine çevrilmişti. İş dünyasının yakından takip ettiği seçim süreçi tamamlanırken, DTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı İshak Şengüloğlu oldu.

ŞENGÜLOĞLU TEK LİSTEYLE BAŞKAN SEÇİLDİ
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı için gerçekleştirilen seçimde tek liste yarıştı. Meclis üyelerinin oylarıyla İshak Şengüloğlu, DTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?
Seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte DTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeleri de belli oldu. Yeni yönetimde Görkem Özdemir, Ahmet Acarlıoğlu, Murat Sert, Baki Ertuğral, Şahin Bircan, Yakup Temiz, Uğur Çapar ve Ümit Ölgen yer aldı.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Fikret Kocaoğlu, Selahattin Aydın, Yunus Emre Gülay, Ahmet Veli, Nurettin Hizel, Mehmet Korkmaz, Harun Yılmaztürk ve Yakup Uysal seçildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.