ZABITADAN DİLENDİRİCİ OPERASYONU

Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ortak denetiminde, 18 yaşından küçük 2 çocuğun dilendirildiği belirlendi.

Asayiş Yayın: 31 Mart 2026 - Salı - Güncelleme: 31.03.2026 13:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
105 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak denetimlerde, kentte dilendirilen çocuklara yönelik önemli bir tespit yapıldı.

Yapılan kontroller sırasında 18 yaşından küçük 2 çocuğun dilendirildiği belirlenirken, olayla ilgili gerekli işlemlerin ilgili kurumlar tarafından başlatıldığı bildirildi.

Yetkililer, çocukların korunması ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini vurguladı. Denetimlerin kent genelinde aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

Muhabir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.