ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

Türkiye ve uluslararası arenada elde ettikleri derecelerle Düzce’nin gururu olan boks sporcuları, antrenörleriyle birlikte Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk’ü makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2026 - Perşembe - Güncelleme: 23.07.2026 12:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
71 okunma
Takip EtGoogle News

Gerçekleştirilen ziyarette U17 Türkiye Boks Şampiyonu Aleyna Eylül Yılmaz, U15 Türkiye Boks Şampiyonu Emir Yılmaz ve Ahmet Cömert Uluslararası Boks Turnuvası ikincisi Zeynep Önen, katıldıkları organizasyonlar ve elde ettikleri başarılar hakkında Arslantürk’e bilgi verdi.

BAŞARILARI DÜZCE İÇİN GURUR KAYNAĞI OLDU

Sporcuları ve antrenörleri Derya Oktay ile Yunus Payar’ı tebrik eden İl Müdürü Zekeriya Arslantürk, kazanılan derecelerin Düzce sporu adına önemli bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Arslantürk, genç sporcuların ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretin sonunda başarılı sporculara çeşitli hediyeler takdim edildi. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.