NADAS ÇOCUK KÖYÜ MİNİKLERİ BOTANİK BAHÇEYİ KEŞFETTİ

Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçesi’ni ziyaret eden Nadas Çocuk Köyü Anaokulu öğrencileri, arı oteli, ağaç ve çalı türleri, sucul bitkiler, tıbbi ve aromatik bitkiler gibi alanları gezdi.

Gündem Yayın: 12 Aralık 2025 - Cuma - Güncelleme: 12.12.2025 12:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
144 okunma
Takip EtGoogle News

Nadas Çocuk Köyü Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde, Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçesi’ni ziyaret ederek doğayı ve bitki çeşitliliğini yakından tanıma fırsatı buldu.

Süs ve Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçesi Müdürü Prof. Dr. Necmi Aksoy tarafından karşılanan öğrenciler, Botanik Bahçesi’nin farklı bölümlerini gezerek arı oteli, ağaç ve çalı türleri, sucul bitkiler, tıbbi ve aromatik bitkiler gibi alanları keşfetti. Bitkilerin doğanın döngüsündeki rolü, çevresel sürdürülebilirlik ve ekosistemin korunması konularında öğrencilere temel bilgiler aktaran Prof. Dr. Necmi Aksoy, çevre bilincinin erken yaşlarda kazanılmasının önemine vurgu yaptı.

Ziyaret boyunca doğayı gözlemleyerek öğrenme fırsatı bulan minik öğrenciler, bitkilerin yaşam süreçleri, ekosistemin işleyişi ve biyolojik çeşitliliğin önemi hakkında bilgi sahibi oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.