GİYİM, ÜRETİM VE EL SANATLARI KURSU YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Düzce Valiliği, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Giyim, Üretim ve El Sanatları Kursu Yıl Sonu Sergisi açılışı gerçekleştirildi.
Sanat
Yayın: 05 Temmuz 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 05.07.2025 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
82 okunma

Pakmaya İlkokulu’nda gerçekleştirilen törenle Giyim, Üretim ve El Sanatları Kursu Yıl Sonu Sergisi açılışı gerçekleştirildi.
Düzce Valisi Selçuk Aslan, il protokol üyeleriyle birlikte, Valilik koordinasyonunda, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Giyim, Üretim ve El Sanatları Kursu Yıl Sonu Sergisi’nin açılışına katıldı.
Vali Aslan, el emeği, göz nuru ürünlerinin yer aldığı sergide kurs eğitmeni ve kursiyerleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Yorumlar (0)