YILIN SON UMRE KAFİLESİ YURDA DÖNDÜ

Hacı Hidayet Tur organizasyonuyla kutsal topraklarda manevi bir yolculuk gerçekleştiren 98 kişilik kafile, yurda döndü.

Gündem Yayın: 27 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.12.2023 17:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1230 okunma
Takip EtGoogle News

Sevdiklerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde uğurlanan umreciler, manevi ziyaretin ardından Öncü Haber mikrofonlarına duygularını aktardı.

 

 

6 Aralık 2023’te Hacı Hidayet Tur organizasyonuyla kutsal topraklara yolcu edilen 98 kişilik 2023 yılının son kafilesi 25 Aralık Pazartesi günü yurda döndü.

Aynı uğurlandıkları gibi sevdiklerinin gözyaşı ve duasıyla karşılanan kafile, kutsal topraklardan ayrılmanın hüznünü yaşarken, yaşadıkları manevi deneyimin neşesi yüzlerinden okunuyordu.

Bu kutsal yolculukları sırasında unutulmaz anılar biriktiren umreciler, Hacı Hidayet Tur organizasyonuyla yaşadıkları deneyimin eşsiz olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Çok güzel geçti umremiz. Hocalardan, şirketimizden çok memnunuz. Peygamberlerimizin olduğu yerleri gezdik duygulandık, ağladık. İsmail hocamıza, Selami Çatal’a, Hidayet Türkseven’e çok teşekkür ediyoruz. Her şey dörtdörtlüktü, çok memnun kaldık.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.