VALİ MAKAS, VALİLER BULUŞMASI’NA KATILDI
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin riyasetinde düzenlenen Valiler Buluşması programına, Düzce Valisi Mehmet Makas da katılım sağladı.
Gündem
Yayın: 19 Şubat 2026 - Perşembe - Güncelleme: 19.02.2026 11:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
262 okunma

Cumhurbaşkanı yardımcısı, bakanlar, bakan yardımcıları, birim amirleri ve 81 ilin valisinin yer aldığı, iki gün sürecek programda; illerde yürütülen çalışmalar, kamu düzenine ilişkin uygulamalar ile kurumlar arası koordinasyonun daha etkin ve eşgüdüm içinde yürütülmesine yönelik başlıklar ele alındı. Toplantılar, soru-cevap formatında gerçekleştirildi.
Program kapsamında şehirlerin huzur ve güvenliğinin güçlendirilmesi, illerin kalkınma süreçlerinin hızlandırılması ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha etkin hale getirilmesi yönünde değerlendirmelerde bulunuldu. Valiler Buluşması’nda, kamu hizmetlerinin aynı azim ve kararlılıkla sürdürülmesi vurgulandı.
Yorumlar (0)





