VALİ KAR TİMLERİ İLE SABAH NAMAZI KILDI

Düzce Valisi Selçuk Aslan, sabah namazını Düzce İl Özel İdaresi personeli ile birlikte kılarak, karla mücadele ekiplerini görev yerlerine uğurladı.

Gündem Yayın: 22 Şubat 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 22.02.2025 12:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
268 okunma
Takip EtGoogle News

 

Düzce’de etkili olan Altay Kar Fırtınası ile en etkin mücadeleyi Düzce İl Özel İdaresi ekipleri yürütüyor. Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nuri Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç ve Düzce İl Müftüsü Osman Aydın da Düzce İl Özel İdaresi Kademesi Camii’nde karla mücadele ekipleri ile bir araya geldi.

Karla mücadele ekipleri ile birlikte sabah namazını kılan Vali Aslan, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Vali Aslan okunan duaların ardından, karla mücadele ekiplerini görev yerlerine uğurladı.

Karla mücadele çalışmalarını yakından takip edecek

Öte yandan Düzce Valisi Selçuk Aslan’ın Düzce’de etkili olan kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukları ve karla mücadele çalışmalarını yakından takip edeceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.