VALİ ASLAN KIZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde İl Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren 15 Temmuz Şehitleri Kız Kur’an Kursu’nu öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim Yayın: 12 Eylül 2025 - Cuma - Güncelleme: 12.09.2025 14:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
151 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce’de 2025-2026 eğitim öğretim yılı başladı. Düzce Valisi Selçuk Aslan, okulların açılmasıyla birlikte eğitim kurumlarını gezerek öğrencilerle bir araya geliyor. Bu kapsamda 15 Temmuz Şehitleri Kız Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya gelen Aslan, onlarla hasbihal ederek onların dini ve akademik eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin hedeflerini dinleyen Selçuk Aslan, onlara başarılar dileyerek moral verdi.

Ayrıca, okul bünyesinde yapımı devam eden ek hizmet binasında da incelemelerde bulunan Vali Aslan, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. (İHA)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.