ULUSLARARASI KİCK BOKS DÜNYA KUPASI’NDA DÜZCELİ SPORCULARDAN 3 MADALYA

Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda mücadele eden Düzceli sporcular Düzce’ye büyük bir gurur yaşattı. Müsabakalar sonunda 3 Düzceli sporcu, 1 altın 2 gümüş madalya kazandı.

Spor Yayın: 21 May 2025 - Wednesday - Güncelleme: 21.05.2025 14:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 27 sn.
96 okunma
Takip EtGoogle News

14-18 Mayıs 2025 tarihleri arasında Kick Boks Federasyonu 2025 Yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Antalya ilinde gerçekleştirildi.

2 bin 500 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Düzceli sporcular Sıla Saygılı birinci, Efekan Çavdar ikinci ve Tuana Tuğba Aklen ikinci olarak 1 altın ve 2 gümüş toplamda 3 madalyanın sahibi oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.