ŞAMPİYON KARDEŞLER, SAVAŞ’IN MİSAFİRİ OLDU

Avrupa Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan Ömer Faruk ve Türkiye 3.sü olan kardeşi Gamze, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 19 Temmuz 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 19.07.2025 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
122 okunma
Takip EtGoogle News

Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Hemşehrimiz Dursun Boynuz'un evlatları, göğsümüzü kabartan genç yetenekler Ömer Faruk ve Gamze Boynuz'u ağırladık.

Ömer Faruk, Karadağ’da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası’nda zirveye çıkarak Avrupa Şampiyonu oldu! Kardeşi Gamze ise Türkiye 3.'lüğü madalyasını kazanarak bizleri gururlandırdı.

Marmara Düzceliler Dernek Başkanı Muhammet Kara ile birlikte gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaret için kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz.

Bu pırıl pırıl gençlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz ve her zaman yanlarında olacağız.

Gençlerimizin başarıları, geleceğe dair umutlarımızı artırıyor. Spora ve sporcuya olan desteğimizin her zaman süreceğini bir kez daha ifade ediyor, kendilerine ve onları yetiştiren ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yüzünüzden tebessüm, başarılarınız eksik olmasın çocuklar!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.