SADULLAH ÜNSAL’IN ACI GÜNÜ
Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın kayınpederi, Paşakonağı sakinlerinden Kemal Türk hayatını kaybetti.
Asayiş
Yayın: 27 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 27.05.2024 12:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
326 okunma

Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın acı günü… Paşakonağı köyü sakinlerinden merhum Kadir Türk’ün oğlu, İsmail, Ali ve merhum Cemal Türk’ün kardeşleri, Sadullah Ünsal’ın kayınpederi, Kemal Türk yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü.
Türk’ün cenazesi Paşakonağı Köyü Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, aynı köy mezarlığında defnedildi.
Cenaze törenine CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öncü Medya ailesi olarak merhum Kemal Türk’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.
Yorumlar (0)