PROFESYONEL BIÇAKLARI ÖĞRENDİLER
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, öğrencilerine yönelik düzenlediği “Profesyonel Bıçak Eğitimi” etkinliğinde bir bıçak firmasının Akademik Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat Erbil’i konuk etti.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci’nin açılış konuşması ile başlayan eğitim programında; profesyonel mutfaklarda kullanılan temel bıçaklar, pasta ve ekmekçilik alanında kullanılan yardımcı ekipmanlar, bıçak seçimi ve temizliği, HACCP ve renk kodları ile markalarının neden çok tercih edildiği ile ilgili güncel bilgiler paylaşıldı.
Bu programın kendilerinin de 100. seminerleri olduğunu açıklayan Akademik Kurumsal Eğitim Uzmanı Erbil, bilgi ve tecrübelerini Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik öğrencileri ile paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Eğitim süresince; bıçak üretimi ve teknolojilerinden, farklı bıçak türlerinin kullanım alan ve esaslarına kadar teknik bilgiden pratik bilgilere uzanan kapsamlı bir bilgi akışı sağlandı. Erbil tarafından hazırlanan bıçak temalı sorular, öğrencilere yöneltilerek doğru cevabı verenlere şef bıçakları hediye edildi. Eğitim, soru cevap bölümünün ardından teşekkür belgesinin takdim edilmesi ile son buldu.