ÖSYM BAŞKANI ERSOY DÜZCE’DE TEMASLARDA BULUNDU

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Düzce Valisi Selçuk Aslan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 15:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1153 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos 2023 tarihli ‘Valiler Kararnamesi’ ile Düzce Valisi olarak atanan Selçuk Aslan’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Düzce Valisi olarak atanmasının ardından başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Vali Aslan’ı ziyaret eden ÖSYM Başkanı Prof. Bayram Ali Ersoy, kendisine Düzce Valiliği görevinden başarılar dilerdi.

Vali Aslan’ın makamında gerçekleşen ziyaret, sohbet havasında geçerken, ÖSYM Başkanı Ersoy, Türkiye’nin eğitimde geldiği son nokta hakkında Vali Aslan’a bilgi verdi. Türkiye’nin eğitimde kalitesinin sürekli arttığına dikkat çeken Başkan Ersoy, ziyaret sonunda Vali Aslan’a üzerin de Osmanlı Tuğrası bulunan tablo hediye etti.

Ziyaretin ardından Düzce Üniversitesi’ne giden ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir ile bir araya gelerek, üniversitenin son durumu hakkında bilgi aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.