NEFİN OLUR ALTIN MADALYA KAZANDI

Kayseri’de Düzce rüzgarı esti. Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Nefin Olur, Kayseri’de düzenlenen Ulusal Gelişim Ligi 10 Yaş Finali ile 11-12 Yaş 2. Etap Yarışları’nda altın madalya kazandı.

Spor Yayın: 22 Temmuz 2025 - Salı - Güncelleme: 22.07.2025 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
165 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre;

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen 10-11-12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi 2. Etap Müsabakaları, 18-20 Temmuz 2025 tarihleri arasında Ankara, Bolu, Gebze, Kayseri, Konya ve Samsun illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Kayseri’de düzenlenen Ulusal Gelişim Ligi 10 Yaş Finali ile 11-12 Yaş 2. Etap Yarışları’nda mücadele eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi Yüzme Takımı büyük bir başarıya imza attı.

26 şehirden 60 kulübün katıldığı, toplamda bin 770 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda Düzce’yi temsil eden 11 sporcu, farklı mesafe ve stillerde dereceler elde etti.

Düzce rüzgarının estiği yarışlarda en dikkat çeken başarılardan biri ise 12 yaş 50 metre kurbağalama kategorisinde geldi. Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Nefin Olur, bu kategoride bölge birincisi olarak altın madalyanın sahibi oldu ve Düzce’ye bir kez daha gurur yaşattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.