MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ SIKI TAKİPTE
Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, Düzce şehir merkezinde tehlike saçan motosiklet sürücülerini gündeme taşımasının ardından, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Şehir merkezinin dört bir yanında motosikletler üzerinde denetim yapan polis ekipleri, kuralları hiçe sayan çok sayıda sürücüye ceza kesti.Düzce şehir merkezinde, kendi ve başkalarının canlarını tehlikeye atan kural tanımayan motosiklet sürücüleri, sıkı takibe alındı. Konuyu kendisinin hazırlayıp sunduğu ‘Yorumlu-Yorum’ programında Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın gündeme taşımasının ardından harekete geçen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ve asayiş ekipleri, kent merkezinin dört bir yanında motosikletler üzerinde denetim gerçekleştirdi.
Yapılan denetimlerde ehliyetsiz, kasksız ve plakasız motosiklet kullanan çok sayıda sürücüye cezai işlem uygulanırken, çok sayıda motosiklet ise trafikten men edildi.
Emniyet güçlerinin trafikte hem kendi canlarını, hem de başkalarının canlarını tehlikeye atan kural tanımaz motosiklet sürücüleri üzerinde denetimlerini aralıksız sürdüreceği bildirildi.
Kaynak: Düzce Son Dakika Haber Ajansı