MOBİLYALARA GİZLEMİŞLER

Düzce’de bir kez daha zehir sevkiyatına geçit verilmedi. Anadolu Otoyolu’nda durdurulan bir kamyonette yüklü bulunan mobilyalarda oluşturulan gizli bölmelerde yaklaşık 46.5 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Araçtaki şüpheli 3 şahıs gözaltına alınırken,

Asayiş Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1166 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonundaki kolluk kuvvetlerinin zehirle mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.

Uyuşturucu madde ticaretine göz açtırmamak için her ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, son olarak 10 Eylül 2023 Pazar günü operasyon düğmesine bastı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından doğu illerinden batı illerine uyuşturucu madde taşıyabileceği değerlendirilen araçlar üzerinde Anadolu Otoyolu’nda uygulama yapıldı. Uygulama sırasında şüphe üzerine durdurulan kamyonette yapılan aramada, mobilyalar içine özel olarak zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirildi.

Diyarbakır ilinden İstanbul iline gittiği belirlenen 21 plakalı kamyonetteki hepsi Diyarbakır nüfusuna kayıtlı H.A. (1985), Y.P. (1972) ve B.P. (2001) gözaltına alındı. Şüpheli H.A.’nın suç kaydı olduğu belirlendi.

Emniyete götürülen şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.