MANEVİ İKLİME YAKIŞIR İKRAM

Düzce Belediyesi, İslam alemi tarafından büyük bir huşu içinde kutlanan Mevlid Kandili dolayısıyla iki camide irmik helvası ikramında bulundu. Mübarek gece vesilesi ile düzenlenen etkinlikte, Cedidiye Camii ve Merkez Büyük Camii’nde yatsı namazı sonrası..

Gündem Yayın: 04 Eylül 2025 - Perşembe - Güncelleme: 04.09.2025 15:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
106 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi, İslam alemi tarafından büyük bir huşu içinde kutlanan Mevlid Kandili dolayısıyla iki camide irmik helvası ikramında bulundu. Mübarek gece vesilesi ile düzenlenen etkinlikte, Cedidiye Camii ve Merkez Büyük Camii’nde yatsı namazı sonrası vatandaşlara helva dağıtıldı.

Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre;

Düzce Belediyesi Mevlid Kandili dolayısıyla Düzcelilere ikramda bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından özenle hazırlanan irmik helvaları, kandil gecesinin manevi atmosferini paylaşmak amacıyla Cedidiye Camii ve Merkez Büyük Camii çıkışında cemaate ikram edildi.

Helva ikramına yoğun ilgi gösteren Düzceliler, Mevlid Kandili gecesinde böylesine anlamlı bir etkinlik düzenleyen Düzce Belediyesi’ne teşekkür etti. Vatandaşlar, geleneksel hale gelen bu tür etkinliklerin toplumda dayanışma kültürünü güçlendirdiğini dile getirdi.

Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise, kandil gecelerinin insanların manevi duygularını pekiştiren, birlik ve beraberliği artıran müstesna zamanlar olduğuna dikkat çekilerek, “Mevlid Kandili vesilesiyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.