KURALSIZLIK CEZASIZ KALMADI

Düzce'de trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde 2 bin 92 sürücüye cezai işlem uygulandı, 628 sürücü ise radara girdi.

Asayiş Yayın: 17 November 2025 - Monday - Güncelleme: 17.11.2025 17:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
86 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce'de hızlı giden sürücüler radara yakalandı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından il genelinde son bir hafta içerisinde yapılan denetimlerde 7 binin üzerinde araç ve sürücüyü denetledi. Yapılan denetimlerde 628 araç sürücüsüne hız ihlalinden, 98 sürücüye emniyet kemeri takmamaktan, 119 motosiklet sürücüsüne kask kullanmamaktan, 15 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden, 38 sürücüye seyir halindeyken cep telefonu kullanmaktan, 22 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 12 sürücüye ses ve gürültüden ve 4 sürücüye abart egzozdan olmak üzere toplam 2 bin 92 sürücüye cezai işlem uygulandı, 144 araç ise trafikten men edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.