KOOPERATİFÇİLİK GÜNÜ ZİYARETLERİ

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra Uzun Kooperatifçilik Günü dolayısıyla Kooperatifleri ziyaret etti.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 31.12.2025 12:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
82 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Bölgesi Ormancılık Kooperatifleri Birliği ve Düzce Konaklı Köyü Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ziyaretlerinde İl Müdürü Esra Uzun'a Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Osman Avcı ve teknik personel eşlik etti. Ziyaret kapsamında, kooperatifçiliğin kırsal kalkınma, üretimde sürdürülebilirlik ve sosyal dayanışma açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Kooperatifçilik Günü’nde Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra Uzun tarafından Düzce’de faaliyet gösteren kooperatifler ziyaret edildi.

Gerçekleştirilen temaslarda kooperatif üyeleriyle bir araya gelinerek yürütülen çalışmalar, üretim süreçleri, pazarlama olanakları ve sahada karşılaşılan sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından Düzce Konaklı Köyü Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından açılan stantlar ziyaret edilerek kadın üyelerle sohbet edildi.

Ziyaretlerde, kadın kooperatiflerinin yerel ekonomiye sağladığı katkı ve istihdamdaki rolü vurgulanırken; orman kooperatiflerinin de doğal kaynakların korunarak ekonomiye kazandırılmasındaki önemi değerlendirildi. Kooperatifçiliğin, üreticilerin örgütlenmesini güçlendiren, gelir artışını destekleyen ve yerel kalkınmayı tabana yayan etkili bir model olduğu belirtilerek, bu yapının güçlendirilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.