KAYNAŞLI BELEDİYESİ’NDEN FİLİSTİN’E BAYRAKLI DESTEK

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, siyonist İsrail’in Filistin halkına uyguladığı vahşete sessiz kalmadı. Başkan Şahin, Filistin’e destek vermek için belediye hizmet binasına Türk ve Filistin bayrakları astırdı.

Gündem Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 17:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1102 okunma
Takip EtGoogle News

Siyonist İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde Filistin’e uyguladığı insanlık dışı vahşette çoğu çocuk, kadın ve yaşlı olmak üzere toplam 53 bin 320 bin masum sivil şehit olurken, yüzbinlerce kişi de yaralandı.

İsrail’in her geçen gün saldırılarının dozunu arttırdığı soykırım niteliğindeki saldırılarda, özellikle masum sivillerin sığındığı hastane ve okullar hedef alınırken, Türkiye başta olmak üzere tüm İslam ülkelerinden siyonist İsrail’e tepki sesleri yükselmeye devam ediyor.

Düzce’de zor durumda yaşama mücadelesi veren masum sivillere yardımcı olmak amacıyla birçok etkinlik gerçekleştirilirken, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin de belediye hizmet binasına astırdığı Türk ve Filistin bayrakları ile Filistin halkına destek verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.