KAYIP ALZHEİMER HASTASINDAN İYİ HABER
Düzce şehir merkezinde kaybolan alzheimer hastası 75 yaşındaki Mehmet Gökmen’den sevindiren haber geldi. Her yerde aranan yaşlı adam, yakınları tarafından Çoban mevkisinde bulundu.

Akçakoca’nın Ortaca Köyü’nde ikamet eden alzheimer hastası 75 yaşındaki Mehmet Gökmen, yakınlarını ziyaret için geldiği Düzce’de kayboldu.
Alınan bilgilere göre, öğle saatlerinde kardeşinin Eski Sanayi Çarşısı’nda bulunan işyerine giden Gökmen, akşam saatlerinde yeğeni tarafından Nusrettin Mahallesi’nde yakınlarının oturduğu bina önüne bırakıldı.
O saatten itibaren Gökmen’den haber alamayan yakınları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine polis ekipleri, Gökmen’in en son görüldüğü yer olan Nusrettin Mahallesi’nde arama çalışması başlatırken, Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de Gökmen’in ikamet ettiği Ortaca Köyü’nde bulunan adresi ve akrabalarının evini kontrol etti.
Kaybolmasından 1 gün sonra yaşlı adam, yakınları tarafından Çoban mevkisinde bulundu. Önce karnı doyurulan Gökmen, ardından sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü.