JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Düzce’de jandarma ekipleri, köy okullarında bin 137 öğrenciye trafik güvenliği eğitimi verdi. Mobil trafik eğitim aracı desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, emniyet kemerinin önemi ve trafik kuralları anlatıldı.

Eğitim Yayın: 24 Nisan 2025 - Perşembe - Güncelleme: 24.04.2025 12:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
45 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce’de trafik jandarmasınca ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması timlerinin köy okullarında verdiği eğitimlere İstanbul İl Jandarma Komutanlığından görevlendirilen "jandarma mobil trafik eğitim aracı" personeli de destek verdi.

Trafik eğitimleri, Aydınpınar, Beyköy Şehit Ufuk Baysan, Şaziye Çevrem ve Gümüşpınar Mehmetçik ilkokullarında gerçekleştirildi.

Okul servis araçlarında dikkat edilecek hususlar, emniyet kemerinin önemi, trafik işaret levhaları gibi konularda bilgilerin verildiği eğitime bin 137 öğrenci ve 28 öğretmen katıldı. (AA)

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.