İMAMLAR ÇEŞMEYİ PIRIL PIRIL YAPTI

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde ‘ekibini kur iyilikle dönüştür’ sosyal sorumluluk projesi kapmasında ekibini kuran imamlar, çeşmeyi pırıl pırıl yaptı.

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2025 - Perşembe - Güncelleme: 01.05.2025 14:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
47 okunma
Takip EtGoogle News

Gölyaka ilçesinde bir araya gelen imam hatipler yaptıklarıyla örnek oldular. ‘Ekibini kur iyilikle dönüştür’ sosyal sorumluluk projesiyle Gölyaka İlçe Müftülüğü’nde görev yapan imam hatipler bir ekip kurdu. 

Ekip ilk olarak ellerine giydikleri eldivenler ve deterjanla İmamlar Mahallesi merkezindeki çeşmenin temizliğini ve bakımını yaptı. Temizliğin ardından çeşme pırıl pırıl oldu.

Yetkililer temizliği yapılan çeşmelerin içine çöp atmamaları ve temiz tutmaları yönünde de vatandaşlara uyarıda bulundu.  (İHA)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.