GÖLYAKA'DA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5 gün önce sünnet edilen 65 çocuk için şölen düzenlendi.

Gündem Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 13:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1104 okunma
Takip EtGoogle News

Gölyaka Belediyesi’nce ilki 2021 yılında düzenlenen toplu sünnet şöleninin ikincisi bu yıl gerçekleştirildi.

Bu çerçevede belediyenin toplantı salonunda 5 gün önce sünnet edilen 65 çocuk, iyileşme süreçlerinin tamamlanmasının ardından kendileri için düzenlenen şölende bir araya geldi.

Belediyenin sosyal tesislerinde düzenlenen şölende, mevlit okundu, traktör trenle gezdirilen çocuklara lokma ve dondurma ikram edildi.

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, gazetecilere, sünnet şölenini bir senelik aranın ardından tekrar gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“Gölyaka halkına teşekkür ediyorum”

Bu sene 65 çocuğun sünnetini gerçekleştirdiklerini aktaran Demircan, "Şimdi de Kur'an-ı Kerim okuma tilavetlerini yaptık. Lokma, dondurma ikramlarımızı dağıttık. Veliler, çocuklar memnun. Evlatlarımızın yaraları iyileşmiş, oynuyorlar, zıplıyorlar. Gölyaka halkına, sosyal sorumluluk projemize destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe, çocuklar ve ailelerin yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Keleş, belediye meclis üyeleri ve din görevlileri de katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.