EVDE YARI BAYGIN BULUNDULAR

Düzce’de ikamet eden bir çift kombi bacasından sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Yarı baygın olarak bulunan çift, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Asayiş Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 17:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1362 okunma
Takip EtGoogle News

Merkeze bağlı Fatih Mahallesi Fehmi Öney Sokak'taki sitede bulunan bir dairede ikamet eden Erkan ve Esinler E. çifti, yerinden çıkan kombi bacasından sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Çiften haber alamayan yakınları, Erkan ve Esinler E’yi yarı baygın halde bulundu. Durun Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesinin ardından, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Çift, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiftin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan bölgeye sevk edilen doğalgaz ekipleri, gaz akışını keserek kombi bacasını mühürledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.