aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik şerit iqos karton masura komatsu yedek parça çember makinası polyester çember pod türkiye juul pods juul pod puff bar glo

‘EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE EĞİTİMİ’ VERİLDİ

Düzce’de Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan 2 bin 660 kişiye Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eğitmenleri tarafından "En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimi verildi.

Gündem Yayın: 13 Mart 2025 - Perşembe - Güncelleme: 13.03.2025 15:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
46 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlar bilgilendirme devam ediliyor. Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan yönetici, öğretmen ve diğer personele yönelik olarak, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eğitmenleri tarafından "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında eğitimler düzenlendi.

4 ay süren eğitimlerde toplam 2 bin 660 eğitimci, "Bağımlılıkla Mücadele" konusunda bilgilendirildi. Eğitimlerde ayrıca, bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol oynayan UYUMA ve KADES uygulamaları tanıtıldı. Katılımcılara konuyla ilgili broşürler dağıtılarak, bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Eğitimlerin tamamlanmasıyla birlikte, Milli Eğitim Müdürlüğü personeli bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlenmesi ve öğrencilere bu konuda daha etkili rehberlik edebilmesi amaçlandı. (İHA)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.