DÜZCE’DE SAĞLIK HİZMETLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Şıralık Mahallesi’nde hayırsever iş insanı Şaban Kılıç ve ailesi tarafından inşa ettirilen 112 Acil Sağlık İstasyonunu ziyaret ederek, son durum hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’dan bilgi aldı.

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 30.07.2024 15:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
298 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce’de artarak devam eden sağlık yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Düzceli hayırsever iş insanı Şaban Kılıç ve ailesi tarafından geçtiğimiz aylarda inşasına başlanan 112 Acil Sağlık İstasyonunda sona gelindi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan’da inşaat alanına giderek Düzce’de sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı sürmesi amacıyla yapımı devam eden istasyonda incelemelerde bulundu.

İncelemelerde kendisine eşlik eden İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’dan istasyonun son durumu hakkında bilgi alan Vali Aslan, bir kez daha inşaatın yapımını üstlenen Şaban Kılıç ve ailesine teşekkür etti.

112 Acil Sağlık İstasyonunun kısa süre içerisinde hizmete gireceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.