DTSO YENİ HİZMET BİNASININ TEMEL AŞAMASINA GELİYOR

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından yapılan yeni hizmet binasının inşaatında kazı çalışmaları devam ediyor. DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, inşaat alanında incelemelerde bulunarak, projeyi yakından takip ediyor.

Gündem Yayın: 10 Nisan 2025 - Perşembe - Güncelleme: 10.04.2025 15:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
51 okunma
Takip EtGoogle News

DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Emin Şen ile birlikte yeni yapılacak olan hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. İhale süreci tamamlanan ve kazı çalışmalarının devam ettiği binasının en kısa sürede temeli atılarak çalışmalar hızlanacak. 

Bıyık, görevli çalışanlardan inşaatın durumu hakkında bilgiler aldı. Düzce’nin örnek projelerinden birini hayata geçirmek için çalıştıklarını belirten Erdoğan Bıyık, yüklenici firma ve şantiye çalışanlarına kolaylıklar diledi. (İHA)

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.