BELMEK’İN MİNİK MİSAFİRLERİ

Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren Belka Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören çocukların aynı kurum bünyesindeki meslek edindirme kurslarını ziyaret ettiği bildirildi.

Gündem Yayın: 14 Aralık 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 14.12.2024 12:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
237 okunma
Takip EtGoogle News

Miniklerin geleneksel el sanatlarını yerinde öğrendiği ve el işi konusundaki hünerlerini sergilediği kaydedildi.

 

Kurumdan ziyarete ilişkin yapılan açıklama şöyle: “Düzce Belediyesi Belka A.Ş. bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gündüz Bakımevi, öğrencileri sosyal ve kültürel değerleri yerinde tecrübe etmeye devam ediyor. Düzce Belediyesi personelinin çocuklarının faydalandığı hizmet kapsamında Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören 3-6 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen geziler de hız kesmeden sürüyor. Sosyal ve kültürel değerlerin uygulamalı olarak gösterilmesine özen gösterilen merkez bu hafta Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK)’na konuk oldu. Öğretmenleri eşliğinde Aziziye’de bulunan BELMEK’i ziyaret eden minikler burada dikiş, el sanatları, ahşap boyama gibi branşlarda yeteneklerini geliştiren kursiyerlerle bir araya geldi. Kursiyerlerin çalışmalarını dikkatle inceleyen minikler zaman zaman kendi hünerlerini de gösterdi. Gündüz Bakımevi’nde tecrübeye dayalı eğitime önem veren öğretmenler de ilgi alanlarını geliştiren ve sosyal ilişkilerin desteklenmesine destek olan ziyaretlerin düzenli aralıklarla devam edeceğini belirterek BELMEK yetkilileri ve kursiyerlerine teşekkür etti.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.