ALBAYRAK: HEP BERABER SEFERBER OLALIM

CHP’li Fikret Albayrak’ın halkın çoğunluğunun takdiriyle yeniden başkanlık koltuğuna oturduğu Akçakoca Belediyesi, vatandaşa su kullanım bedeli borçlarıyla ilgili olarak uyarı yazısı gönderdi.

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2024 14:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
318 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Albayrak, yaptığı açıklamada, belediyenin mali yönden ciddi sıkıntı içinde olduğunu anımsatarak, “Belediyemizi kalkındırmak için hep birlikte elimizi taşın altında koyalım. Belediyemizin durumu iyi değil, hep beraber seferber olalım.” çağrısında bulundu.

Önceki yönetimin bıraktığı yüklü borçlar nedeniyle mali açıdan zor durumda olan Akçakoca Belediyesi, maaş ödemeleri başta olmak üzere asli hizmetlerini yerine getirebilmek için kuruma borcu olan vatandaşlara çağrıda bulundu. İcra uyarısıyla yapılan borç hatırlatmasına, belediyeye su faturası ve vergi başta olmak üzere çeşitli kalemlerde borcu olan Akçakocalı vatandaşların duyarlılık göstermesi bekleniyor.

Uyarı yazısında borç miktarı 0 00 TL olarak yazılırken, vatandaşların borçlarını sorarak ödeme yapması isteniyor.

Uyarı yazısının ulaştığı vatandaşlar ise uygulamayı haklı ve yerinde bulurken, hizmet üretemez hale gelen Akçakoca Belediyesi’ne destek olmak için borçların ödenmesinin vatandaşlık sorumluluğu olduğuna dikkat çekiliyor.

“ACILI MESAJ BANA DA GELDİ”

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak da sosyal medya hesabından yaptığı “Bütün vatandaşlarımıza gelen acılı mesaj bana da geldi. Yarın ilk iş olarak borcumu ödeyeceğim. Belediyemizi kalkındırmak için hep birlikte elimizi taşın altında koyalım. Belediyemizin durumu iyi değil, hep beraber seferber olalım.” paylaşımıyla, borcu olan vatandaşların hassasiyet göstermesini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.