AKÇAKOCA’DA GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Akçakoca'da bin 806 öğrencinin katılımıyla Geleneksel Çocuk Oyunları etkinliği düzenlendi. İlkokul öğrencileri, şenlik havasında yarışarak okullarını temsil etmeye hak kazandı.

Eğitim Yayın: 18 Nisan 2025 - Cuma - Güncelleme: 18.04.2025 14:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
39 okunma
Takip EtGoogle News

Okul Sporları 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında Akçakoca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bin 806 öğrenciyle İlkokullarda Fiziksel Etkinlikler kapsamında yarışmalar düzenlendi.

16 Nisan 2025 tarihinde Akçakoca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği İlkokullar 1,2,3 ve 4. Sınıf seviyelerinde öğrenciler arasında “Geleneksel Çocuk Oyunları” etkinliği kapsamında 8 okul, 85 şube, 1806 öğrenci ile İFET etkinlikleri yapıldı.

Şenlik Havasında gerçekleştirilen etkinliklerde 1.sınıflara "El Değdirerek Bayrak Koşusu”, 2.sınıflara “Fasulye Torbası Atma”, 3. Sınıflara “Bowling” ve 4. Sınıflara “Puanlı Hedef Oyunu” oyunlarını oynatılarak okullarını temsil etmeye hak kazanan öğrenciler belirlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.