AKÇAKOCA’DA 2025 YILI BÜTÇE TOPLANTISI YAPILDI
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü 2025 yılı bütçe toplantılarına Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü’nde devam edildi.

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü ile Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü’nün programlarının görüşüldüğü toplantı, Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Toplantı Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Kemal Yıldız'ın başkanlığında, Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü Hüseyin Şahiner, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Mevlüt Arslan, Akçakoca Orman İşletme Müdürü Levent Kartal, Yığılca Orman İşletme Müdürü Sefer Tüce, İşletme Müdür yardımcıları ve orman işletme şeflerinin katılımı ile yapıldı.
Akçakoca ve Yığılca Orman İşletme müdürlüklerinin 2024 yılı damga programlarının gerçekleşmesi ve durum değerlendirmesi yapılan toplantıda, 2025 yılında damga programında karşılaşılabilecek sorunlar ele alınırken, endüstriyel üretim ile ilgili konular da istişare edildi.
Damga tertibinin belirlenmesinin ardından sorunlar ve çözümlerin ele alınması sonrası toplantı sona erdi.