5 ADET TAŞINMAZ SATIŞA ÇIKARILIYOR

Düzce Belediyesi, ilk kez geçtiğimiz temmuz ayında ihaleye çıkan 5 adet taşınmazın satışına ilişkin yeniden ihale ilanı yayımladı. İhale 24 Ekim Salı günü Belediye Encümen Salonu’nda yapılacak.

Gündem Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 15:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
1131 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi mülkiyeti kuruma ait olan 5 adet arsa için satış ihalesi duyurusuna çıktı. İlk olarak geçtiğimiz temmuz ayında yapılacağı duyurulan ihaleye katılım olmaması ve ihalenin yapılmaması sonucu satışlar gerçekleştirilememişti. Yeniden ihaleye çıkan, büyüklükleri 700 metrekare ile 2 bin 700 metrekare arasında değişen 5 farklı arsa için belirlenen muhammen bedel, teminat tutarları ve ihaleye giriş şartları Düzce Belediyesi İnternet Sitesi’nde ayrıntılı bir şekilde açıklandı.

Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey’de bulunan arsaların satışının yapılacağı ihale 24 Ekim Salı günü 16:00 ile 17:00 saatleri arasında belediye encümen salonunda, encümen huzurunda yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.