105 YAŞINDAKİ ANNESİNİN HUZUREVİNE YERLEŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ
Düzce’de, kanser hastası Orhan Şafak, 105 yaşındaki annesine bakamadığını belirterek, yetkililerden yardım talep etti. Annesini huzurevine yatırmak istediğini belirten kanser hastası adam, “Annem 105 yaşında, kimse bakmıyor.

Düzce’de, kanser hastası Orhan Şafak, 105 yaşındaki annesine bakamadığını belirterek, yetkililerden yardım talep etti. Annesini huzurevine yatırmak istediğini belirten kanser hastası adam, “Annem 105 yaşında, kimse bakmıyor. Ben anneme 17, 18 aydır bakıyorum. Bakacak halim yok.” dedi.
Düzce’nin Çamköy Mahallesi’nde ikamet eden kanser hastası Orhan Şafak, 105 yaşındaki annesi Ayşe Şafak ile birlikte, derme çatma evlerinde zor şartlar altında yaşıyor.
Annesinin bakımından tek başına zorlandığını dile getiren Orhan Şafak, Öncü Haber ekibine anne-oğul yaşadıkları zorlukları anlattı.
Kanser hastası olduğundan dolayı annesine bakamadığını belirten Şafak, yetkililerden yardım bekliyor.
Zaman zaman annesinin yaşından dolayı, sıkıntılı anlar yaşadığını, kendi hastalığından dolayı ise annesiyle ilgilenemediğini sözlerine ekleyen Şafak, annesinin huzurevi ortamında daha rahat edeceğini belirtti.
“Bir an önce annemi huzurevine alsınlar”
Orhan Şafak, “Ben kanser hastasıyım. Sol ciğerim alınmış. Annem 105 yaşında, kimse bakmıyor. Ben anneme 17, 18 aydır bakıyorum. Bakacak halim yok. Eğildiğim zaman başım dönüyor. Annem yalnız kaldığı için yemek yiyemiyor, tuvalete gidemiyor. Düşmüştü, kimse kaldırmıyor. Önce Allah'tan, sonra cumhurbaşkanından, sonra validen, sonra belediye başkanından yardım istiyorum. Bir an önce annemi huzurevine alsınlar, ben de rahat edeyim, o da rahat etsin. Burada sobayı yakacak ve bakacak kimse yok. Kardeşlerimin hiçbirisi bakmıyor, herkes kaçtı, gitti. Annem bana kaldı. Allah'tan korkuyorum ama ben hasta olduğum için kendime bakamıyorum. Hiçbir çocuğu bayramda yanına gelmez, kapısını açmaz. Yapacak bir şeyim yok, Allah'tan yardım istiyorum. Valimden, belediye başkanından, cumhurbaşkanından huzurevine gitmesi için yardım istiyorum. Doktora götür desen, gidecek halim yok. Kendim düşüp, kalkamıyorum. Bittim, yüzde doksan iki kanser hastasıyım. Sol ciğerim alınmış. Halim yok. Annem de burada duramıyor. Evin halini görüyorsunuz.” ifadelerini kullandı.