MUSTAFA’NIN YERİ YENİ ADRESİNDE LEZZETLERİNİ TADAN VAZGEÇEMİYOR
Düzce’de, yemek sektöründe 40 yıldır başarılı işlere imza atan Mustafa Mısır, Anıtpark Meydanı karşısındaki yeni adresi olan “Mustafa’nın Yeri” isimli restoranla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Birbirinden lezzetli ızgara çeşitlerinin yanı sıra müşterilerine zengin bir kahvaltı menüsü de sunan Mustafa’nın Yeri, güvenilir lezzetleriyle deyim yerindeyse damak çatlatıyor. Kısa zamanda Düzceliler’in gözde yemek durağı olan mekan, sektöründeki iddiasını ortaya koyuyor.
Düzce’de, işletmecilikteki 40 yıllık tecrübesi ile yemek sektöründe hizmet veren Mustafa Mısır, bir süre önce yeni adresi olan Mustafa’nın Yeri isimli restoranı, Kültür Mahallesi Anıtpark Meydanı karşısında hizmete açtı. Kısa süre içerisinde yemek sektörünün önde gelen restoranlarından birisi olmayı başaran Mustafa’nın Yeri isimli restoran, birbirinden lezzetli kahvaltı ve ızgara çeşitleri ile Düzceli vatandaşların güvenilir adresi oldu.
Helal kesim kırmızı ve beyaz et ile müşterilerinin güvenini kazanan Mustafa’nın Yeri isimli restoranın işletmecisi Mustafa Mısır, kırmızı ve beyaz eti Düzce’nin en güvenilir bir firmasından tedarik ettiklerini söyledi.
Deneyimli personeli ile kısa zamanda Düzce’de kebap denilince ilk akla gelen restoranlardan olan Mustafa’nın Yeri, özgün lezzetleri ile yemek hizmetine yepyeni bir soluk ve kalite getiriyor.
“40 yıldır mesleğimi severek yapıyorum”
13 yaşından buyana aşçılık yaptığını belirten Mısır, iyi bir ekiple müşterilerine güler yüzlü hizmet sunduklarını söyledi. Aşçılığın baba mesleği olduğunu anlatan Mısır, “Bütün Düzce halkını yemeğe ve kahvaltıya bekliyoruz. Kebaplarımız, iskenderimiz, döner, Ali Nazik, beyti, hepsi işletmemizde mevcut. Benim babamda aşçıydı, bu sektörün içinde büyüdüm, 13 yaşından beri bu işi severek yapıyorum. Etimizi Düzce’nin en güvenilir işletmesinden alıyoruz. İşimizi seviyoruz, ustalarımız iyi yaklaşık 15-20 senedir beraber çalışıyoruz. İyi bir ekip oluşturduk ve iyi bir lezzet yakaladık. Herkesi işletmemize bekliyoruz.” dedi.