hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

‘AKÇAKOCA MELENGÜCCEĞİ TATLISI’ İLE GELEN BAŞARI

Düzce Üniversitesi Öğrencisi Özlem Devrişoğlu, katıldığı III. Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması’nda ‘Akçakoca Melengücceği Tatlısı’ ve ‘Taş Kadayıf’ tatlıları ile ikinci oldu.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 16:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
384 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencisi Özlem Devrişoğlu, Türkiye genelinde gerçekleşen III. Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması’nın öğrenci kategorisinde ikinci olma başarısı gösterdi.

Düzce Üniversitesi öğrencisi; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gastronomi Mutfağı’nda gerçekleştirilen ders ve workshop gibi uygulamalarda yapılan coğrafi işaretli ‘Akçakoca Melengücceği Tatlısı’ ve ‘Taş Kadayıf’ tatlıları ile bu ödüle layık görüldü.

Ülke genelinde yapılan yarışmada Düzce Üniversitesi’ni başarıyla temsil eden Özlem Devrişoğlu’nun, Akçakoca Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde aldığı uygulamalı eğitimler, ödülün kazanılmasına önemli katkı sağladı. Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından yapılan açıklamada, uygulama derslerine sağlamış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı Düzce Üniversitesi yönetimine teşekkür edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.