hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

“DÜZCE BENİM HEP GÖNLÜMDE”

Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlikleri birbirinden farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Cedidiye Meydanı’na kurulan çadırda düzenlenen program kapsamında Ramazan ayının ilk gününde Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya Düzceliler ile buluştu.

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 13:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
131 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Cedidiye Camii önüne çadır kurdu. Baştan sona dopdolu hazırlanan Ramazan etkinliklerinin ilk gününde Düzceliler Ünlü Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya ile bir araya geldi.

Söyleşide Kapaklıkaya; “Öncelikle Ramazan’ımız hayırlı olsun. Tüm İslam alemine hayırlar getirsin diliyorum. Kalbinizin kapısını tıklatarak gönlünüze misafir olmaya geldim. Düzce benim hep gönlümde zaten. Biraz oruçtan biraz değerlerimizden ve çocuklarımızdan bahsedeceğiz bu akşam. Mevlana diyor ya; aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşırlar diye. Kalpten kalbe iletişim olmazsa birbirimize inanmayız. Sizinle iç içe olmak beni çok mutlu ediyor. Bizim ilk önce yapmamız gereken iş Allah’ımızı kitabımızı ve dinimizi iyi öğrenmektir. Bunun için de Kur’an-ı Kerim’i iyi okumamız ve öğrenmemiz gerekiyor.” açıklamalarında bulundu.

Ramazan ayı boyunca belirlenen takvim çerçevesinde organizasyonlar aynı yerde devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.