islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

İNANÇ VE KÜLTÜR TURLARI BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Ramazan ayına yönelik ‘İnanç ve Kültür Turları’ başlıyor.

Gündem Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 13:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
309 okunma
Takip EtGoogle News

Kayıtların başladığı turlar kapsamında Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her gün Eyüp Sultan Camii, Sultan Ahmet Camii, Ayasofya ve Çamlıca Camii rehber eşliğinde gezi düzenlenecek.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla İstanbul´daki kutsal mekanlara yönelik gezi programı gerçekleştirilecek.

Programa ilişkin yapılan bilgilendirme şöyle: “Ramazan ayı içinde 11 Mart tarihinde başlayacak olan ve Ramazan ayının sonuna kadar sürecek olan inanç ve kültür turları için kayıtlar başladı.

Günübirlik olarak düzenlenen turlar ücretsiz şekilde vatandaşların hizmetine sunulurken, rehber eşliğinde Eyüp Sultan Camii, Sultan Ahmet Camii, Ayasofya ve Çamlıca Camii ziyaret edilecek. İftar ikramının da yapılacağı turlar kapsamında araçlar Ramazan boyunca saat 08.30’da belediye meydanından kalkacak, gece saat 01.00’de ise dönüş sağlayacak.

İnanç ve Kültür Turları’na kayıt olmak isteyen vatandaşlar 0380 524 34 57 numaralı hat üzerinden bilgi alabilecek.”
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.