islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

DÜZCE'DE KORUMA EĞİTİMİ

​Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Orman Zararlıları ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ormanları koruma konularını kapsayan eğitim programı Düzce Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 13 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 13.10.2023 16:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
540 okunma
Takip EtGoogle News

Şube Müdürü Osman Koru'nun başkanlık yaptığı eğitime, Düzce Orman İşletme Müdürü Murat Yıldız, İşletme Müdür Yardımcısı Devrim Arıkan ile işletme şefleri ve orman muhafaza memurları katıldı.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü’nün koruma faaliyetlerinin de denetlendiği eğitimde Orman Genel Müdürlüğü’nün 293 sayılı 'Ormanların Kanun Dışı Müdahalelerden Korunması' tebliği gereği, orman muhafaza memurlarına eğitim verildi. Eğitimde koruma, arama, el koyma, suç zaptı tanzimi, ORBİS girişleri, nakliyeler açma yerleşme ve işgal faydalanma, orman zararlıları ile yapılan mücadele çalışmaları hakkında denetim yapıldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.