islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

İSTİHDAM ODAKLI EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Düzce Valiliği, MARKA, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İŞKUR ve Düzce TSO iş birliğiyle gerçekleştirilen projeyle, bölgede istihdam açığı olan sektörlerin/mesleklerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücü talebi karşılanacak.

Gündem Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 15:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
118 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Valiliği, MARKA, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İŞKUR ve Düzce TSO işbirliğiyle geliştirilen projeyle, Düzce sanayisinde ihtiyaç duyulan kaynakçılık mesleğine yönelik olarak denetimli serbestlik tedbiri altındaki dezavantajlı bireylere Sanayide İstihdam Odaklı Kaynakçılık Eğitimi verilmesi hedefleniyor.

Düzce Valiliği’nde düzenlenen projenin imza törenine Düzce Valisi Selçuk Aslan, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, İŞKUR İl Müdürü Ferhat Acar, Denetimli Serbestlik Düzce Müdürü Lütfullah Ateş ve Düzce TSO Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Cebeci katılım sağladı.

İmzalanan protokol ile bölgede istihdam açığı olan sektörlerin/mesleklerin ihtiyaç duyduğu nitelikte insan kaynağı oluşturmak ve denetimli serbestlik tedbiri altındaki kişilerin sanayinin nitelikli iş gücü talebini karşılayacak eğitim ve düzeye getirilerek istihdam edilebilmesi amaçlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.