hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

ÖZLÜ: OTOBÜSLERİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ, HATLARDAKİ SIKINTILARI GİDERECEĞİZ

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce Özel Halk Otobüsleri Taşıma ve İşletme Kooperatifi üyeleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Gündem Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 15:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
107 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Özel Halk Otobüsleri Taşıma ve İşletme Kooperatifi üyelerinin ve Düzce Özel Halk Otobüsleri Taşıma ve İşletme Kooperatifi üyelerinin katıldığı iftar daveti düzenlendi. Kooperatif Başkanı Gürkan Özbakır’ın ev sahipliğinde iftar davetine, Tüm Halk Otobüsleri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kamil Akbaba, Düzce Ulaşım A.Ş. yetkilileri, otobüs sahipleri ile şoförler katıldı.

“Kurduğumuz sistem özgün yani orijinaldir”

İftar sonrası davetlilere hitap eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, günlük yolcu sayısının 20 binden 51 bine ulaştığını ifade ederek, bu doğrultuda ulaşım hizmetlerini geliştirdiklerini aktardı. Vatandaşların şikayetlerine neden olan konuların hep birlikte aşılacağını ifade eden Özlü, “Gerçekten bu kurduğumuz sistem özgün yani orijinal bir sistemdir. Bu sistemi kurarken yaklaşık 10 ay çalıştık, ölçümler ve analizler yaptık ve optimizasyon yaptık. Yolcu sayısı 20 bin ikenki yaklaşımımız ile 52 bine geldiği andaki yaklaşımımız aynı olamaz. Araçlarımızı biraz daha büyütmek istiyoruz. Günlük 20 bin yolcusu olan bir şehrin kaldıracağı otobüs büyüklüğü 6 metre iken, 52 bin yolcusu olan bir şehrin kaldıracağı otobüs büyüklüğü herhalde 6 metre olmayacaktır. O yüzden yeni bir çalışma içindeyiz, analiz yapıyoruz. Yolcu sayısı arttığında yaptığımız ilk iş 8,5 metre 10 yeni otobüs almak oldu. Yetmedi 12 metre 10 otobüs daha aldık. Şimdi 4 tane daha 12 metre otobüs aldık. Arkadaşlarımızın çalışmasına göre, yolcu sayımızın 62 binlere çıkmasını bekliyoruz. Buna göre mevcut otobüslerimizi daha büyük modeller ile değiştirme yoluna gideceğiz. Bunu çalışıyoruz, birlikte yapacağız. Otobüslerimizi büyüteceğiz ve sıkıntı olan hatlarımızdaki sıkıntıları gidereceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Akbaba: Bu güler yüze yakışır hizmet verelim

Tüm Halk Otobüsleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kamil Akbaba ise, davetten dolayı teşekkürlerini ileterek, “Birlik olarak tüm Türkiye’yi dolaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde de belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Size şunu söylemek istiyorum. Bütün belediye başkanlarımız içinde, Düzce Belediye Başkanı Sayın Faruk Özlü’nün güler yüzlülüğünü hiçbir yerde görmedim. Benim otobüs sahiplerinden ve çalışan personelimizden bir ricam var. Biz kendi adımıza bu hizmeti vermiyoruz. Düzce Belediyesi, Düzce Ulaşım A.Ş. ve Sayın Faruk Özlü’nün adına bu hizmeti veriyoruz. Bu güler yüze yakışır bir şekilde hizmetimizi yapalım.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.