islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

FETÖ OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Bürosu ekiplerinin düzenlediği operasyonda FETÖ / PYD Terör Örgütü’ne üye olmak suçundan aranan bir kişi yakalandı.

Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 16:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
411 okunma
Takip EtGoogle News

 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı TEM Büro ekipleri, terör örgütü üyelerine darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor.  FETÖ / PYD üyesi olma suçundan arama kararı bulunan bir kişinin Düzce’de saklandığını belirleyen polis ekipleri, şüphelinin saklandığı adrese operasyon düzenledi.

Şüpheli polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınarak, işlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü TEM Bürosu’na götürüldü. İşlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edilen şüpheli, burada çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.