islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

BIYIK’IN GİRİŞİMLERİ İLE DÜZCE TSO’YA TOGG KAZANDIRILDI

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın girişimleri ile Düzce TSO envanterine dahil edilen yerli otomobil TOGG için dün Düzce Belediyesi önünde tanıtım etkinliği düzenlendi.

Gündem Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 17:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
381 okunma
Takip EtGoogle News

Lansmana katılan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, konuşmasında, “Ben Erdoğan Bıyık’a çok teşekkür etmek istiyorum. Bu aracı almakla Türk sanayisinin yanında olduğunu ortaya koydu.” derken TSO Başkanı Bıyık ise “Faruk Özlü ilerleyen günlerde Türkiye'nin tüm milli projelerinde yer alacaktır.” vurgusu yaptı. Düzce TSO bünyesindeki TOGG T10X Akıllı Cihazı, Düzce Belediyesi önünde Düzceliler’in ziyaretine açık olacak.

Türkiye’nin ilk ve tek yerli ve milli otomobili TOGG, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı açılış töreni ile seri üretime geçmişti. TOBB Genel Kurulu’nda talep eden odalar için TOGG kontenjanı açıldı. Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın girişimleri ile yerli otomobil TOGG T10X 12 Eylül itibarıyla Düzce TSO envanterine dahil edildi.

TOGG Akıllı Cihazı’nın lansmanı Düzce Belediyesi önünde, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Düzce TSO Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Bıyık aracı almakla Türk sanayisinin yanında olduğunu ortaya koydu”

Toplantıda konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce TSO aracı satın aldığı için Başkan Bıyık’a teşekkür ederek şunları söyledi:

“Erdoğan beyin ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye'nin yerli ve milli aracı olan TOGG’u satın almasının önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu araç Türkiye'nin yüz akı. Türkiye'nin yerli ilk otomobili. Bu aracın üretilmesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun çok büyük emeği var. Rifat bey olmasaydı bu araç olmazdı. Benim bakanlık yaptığım dönemde Rifat bey Türkiye'nin tüm önde gelen sanayicilerini organize etti. Kendisiyle birlikte sanayiciler ile görüştük. 5 baba yiğidin ortaya çıkarılmasındaki koordinasyonu Rifat bey yürüttü. Ben Erdoğan Bıyık’a çok teşekkür etmek istiyorum. Bu aracı almakla Türk sanayisinin yanında olduğunu ortaya koydu. Bu aracın bütün IP hatları, yani fikri ve sınai mülkiyet hakları Türkiye'ye aittir. Ben aracın Düzce Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olmasını diliyorum.”

“Hisarcıklıoğlu Özlü’ye teşekkür etti”

Lansman toplantısında konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Milli aracımız TOGG’un üretimine başlandı. Dağıtımı da devam ediyor. Biz de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak TOGG’a müracaat etmiştik. Aracımız geldi. Cumhurbaşkanımız önderliğinde yapılan açılışta bir Düzceli olarak büyük gurur duydum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu açılış toplantısında o dönemde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan Dr. Faruk Özlü’ye verdiği katkıdan ötürü teşekkür etti. Bu da bizi çok gururlandırdı. Ben Başkan’ımız Faruk Özlü’ye Türkiye'nin milli aracına verdiği destek ve büyük hizmeti için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

“Özlü Türkiye'nin tüm milli projelerinde yer alacak”

Oda Başkanı Bıyık, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğini ifade ederek şunları söyledi:

“Bir bebek doğdu ve şu anda da yürüyor. Biz de aracı sergilemek için belediyenin önünü, bakanımızın camının altını seçtik. Çünkü Faruk Özlü, bu işin mimarlarından, planlayıcılarından biri. Faruk Özlü ilerleyen günlerde de Türkiye'nin tüm milli projelerinde yer alacaktır. Türkiye'ye hizmet etmeye devam edecektir. Bu eser onlar sayesinde yollarda.”

Özlü vatandaşı dinlemeyi ihmal etmedi

Tanıtımda halkla yakından ilgilenen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kendisine sorununu ileten bir vatandaşı dinleyerek çözüm için gerekenin yapılacağını vurguladı.

Düzce TSO’ya ait olan TOGG T10X Akıllı Cihazı Düzce Belediyesi önünde kurulan stantta Düzceliler’in ziyaretine açık olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.