islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

EŞİNİ BAŞKA ADAMLA YAKALADI

Düzce’nin Ağa Mahallesi’nde iddiaya göre karısını başka bir adamla yakalayan koca öfkeden deliye döndü. Eline beyzbol sopasını alan öfkeli koca, saldırdığı şahsı ağır yaraladı.

Asayiş Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 18:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
334 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce merkeze bağlı Ağa Mahallesi’nde çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralandı. İddiaya göre olay şöyle gelişti:

“G.U., evde eşini F.A. isimli erkek şahısla yakaladı. Karısını başka bir erkekle görünce çılgına dönen adam eline aldığı beyzbol sopası ile F.A.’ya saldırdı. Kavga seslerinin mahalleyi inlettiği olay nedeniyle bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık Servis ekipleri sevk edildi.

Başına aldığı darbeyle ağır yaralanan F. A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.”

Hastanede tedavi altına alınan F.A.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın ardından polis ekipleri tarafından göz altına alınan G.U.’nun emniyetteki işlemleri devam ederken olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.