islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

‘6 AY OLDU, NEREDE BU BELEDİYE?’

Düzce Belediyesi tarafından 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesinde temeli atılan Ağa Mahallesi Roman Kültür Evi binası için o günden bu yana çivi çakılmaması tepkiye neden oldu.

Gündem Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 16:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
341 okunma
Takip EtGoogle News

Seçim sonrasında tamamlanacağının sözünü aldıklarını öne süren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye seslenerek, “Seçim sonrası yapılacak diye söz verdiğiniz binayı tamamlayın. Çocuklarımız ve mahalle sakinleri için bu temel tehdit oluşturuyor.” diyerek sitem etti.

Düzce Belediyesi tarafından 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri öncesinde temeli atılan ve mahalle sakinlerinin iddiasına göre Başkan Özlü tarafından seçim sonrasında tamamlanacağının sözü verilen Ağa Mahallesi Roman Kültür Evi’nin yapımına ilişkin hiçbir çalışma yürütülmemesi mahalleden eleştiri seslerinin yükselmesine yol açtı.

2023 yılının nisan ayında temeli atılarak, kısa sürede inşaatına başlanacağı duyurulan Roman Kültür Evi’nin yapılacağı alanda, atılmış temel dışında hiçbir çalışma gerçekleşmediği gözlendi.

Metruk bir yer haline dönüşen temelin bulunduğu alan ve çevresi, çöp yığınları ve çamurdan geçilmiyor. Uzun süredir yapımı için bekleyen ve sesini hiçbir yere duyuramayan mahalle sakinleri Öncü Haber’e konuştu.

Başkan Dr. Faruk Özlü’nün seçim öncesinde temelini atarak, seçimin hemen ardından yapımı için söz verdiğini ileri süren mahalle sakinleri, Öncü Haber mikrofonlarına şunları söyledi:

Yıldız Hurç: Romanlar Derneği temelinin bir an önce yapılmasını istiyoruz

Bahar Keman: “Biz bu Roman Derneği’nin inşaat projesinin tamamlanmasını istiyoruz. Buranın temeli seçime yakım atılmıştı bize de seçimden hemen sonra tamamlanacağını söylediler. Şu an burada hiçbir şey yapılmıyor, temeli atıp bıraktılar burası rezil durumda.”

Pembe Demirkaynak: “Seçimlerden önce temel atıldı, ardından belediye çivi bile çakmadı bu nasıl belediye, nasıl başkan?”

Dilek Yıldırım: “6 ay oldu burası böyle kaldı, sesimizi duyurmak istiyoruz nerede bu belediye? Burayı yapacak başkanıma sesleniyorum, buranın yapılmasını istiyorum. Biz roman olduğumuz için bizimle kimse ilgilenmiyor, küçük görüyorlar, insan ayrımı yapıyorlar. Sesimizi duyun yardım edin!”

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.