islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

DÜZCE BELEDİYESİ‘NDEN LANSMAN FİYATI AÇIKLAMASI:PEŞİN 1 MİLYON 750 BİN TL

Düzce Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, Akınlar Mahallesi mevkisinde inşa edilecek olan modern sanayi sitesi lansman fiyatlarından yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihinin 20 Temmuz Perşembe günü saat 17:00 olduğu belirtildi.

Gündem Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 17:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
511 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi, Eski Sanayi Çarşısında hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Akınlar Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde kurulacak modern sanayi sitesi inşaat çalışmalarına devam ediyor.

Esnaflar için her türlü olanağın düşünüldüğü modern sanayi sitesinde işyerleri satışa sunulurken, Düzce Belediyesi, dükkanlar için tanıtıma özel fiyat belirledi. 1 milyon 750 bin TL olarak belirlenen lansman fiyatı için son başvurular ise 20 Temmuz Perşembe günü saat 17:00’de sona eriyor.

Düzce Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, işyerlerinin lansman fiyatlarından yararlanmak isteyen yatırımcı ve esnafların bu süreye kadar peşinat ödeyerek başvurularını yapabilecekleri belirtildi.

Yapılan açıklamada, “Yapılmakta olan ‘Modern Sanayi Sitesi’ dükkanları için belirlenen KDV dahil 1 milyon 750 bin TL’lik lansman fiyatı için başvurular 20.07.2023 Perşembe günü saat 17:00’de sona erecektir. Bu fiyattan yararlanmak isteyen eski Sanayi Sitesi esnaflarımızın belirtilen tarihe kadar Düzce Beltaş A.Ş’ye başvurarak peşin ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir” denildi.

HABER: Savaş ARI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.