islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

DÜZCE'NİN EN BÜYÜK CAMİSİ DUALARLA İBADETE AÇILDI

Yapımına 2015 yılında başlanan ve Düzce'nin en büyük camisi olma özelliğine sahip Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde ibadet başladı.

Gündem Yayın: 06 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 06.10.2023 16:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
434 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce protokolü, akademisyenler, üniversite öğrencileri ve vatandaşların katılımıyla ilk Cuma Namazı, kalabalık bir cemaat eşliğinde eda edildi.

 

 

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde çalışmalar sonunda tamamlandı. Caminin ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen programa Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, kurum müdürleri, üniversite öğrenci ve akademisyenleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Yapımı 2015 yılında başlanan cami, Osmanlı ve modern mimari harmanlanarak inşa edildi.

Çevresindeki sosyal donatılarıyla üniversite öğrencileri, dışarıdan gelen vatandaşların cami ve çevresinde hem ibadetini etmesine hem de kişisel ihtiyaçlarını gidermesine yardımcı olacak.

Düzce Üniversitesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından cami tam kapasiteli olarak kullanılabilecek. Hem üniversitemize hem de Düzce’mize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan açık ve kapalı alan olarak toplam 4 bin 500 kişi kapasitesiyle Düzce'nin en büyük camisi olma özelliğine sahip, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde 1.482 m2'lik iki katlı Namazgah, 170 m2'lik çok amaçlı salon, 650 m2 külliye, 300 m2 oturma alanı ve 100 m2 kütüphane bulunuyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.